DSP 600 – Probleme cu conectarea la PC

Forum Dynacord Romania Forums Intrebari / Suport Tehnic DSP 600 – Probleme cu conectarea la PC

Acest topic conține 3 replies, are 2 voices, și a fost creeat de catre  Claudiu 1 an în urmă.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • Author
  Posts
 • #484

  Pana Eugen
  Participant

  Salut,

  Am intrat de curand in posesia unui dsp 600 de la dynacord si nu reusesc sa ma conectez, ma poate ajuta cineva? Multumesc anticipat!

  #485

  Claudiu
  Keymaster

  Salut Eugen,

  In primul rand, pentru a te conecta la DSP 600 ai nevoie de softul IRIS-NET pe care il gasesti pe pagina producatorului http://www.dynacord.com(am sa pun un link jos, de unde il poti descarca). Apoi va trebui sa intri la setarile de retea ale PC-ului -> IPv4 si sa adaugi un IP static. Abia dupa ce ai facut acest lucru, folosind un cablu de internet te conectezi, pornesti IRIS-NET-ul si dai Online si ar trebui sa iti vada DSP-ul asa cum apare in imaginea de mai jos. Bafta! Daca mai ai si alte intrebari iti stau la dispozitie.

  DSP detected

  DOWNLOADS/IRIS-Net/IRIS-Net 4.0.0

  #487

  Pana Eugen
  Participant

  Salut Claudiu,

  Imi apare dspul, dar in loc de “detected” apare “different firmware”…cu toate astea ma pot conecta online. Afecteaza cu ceva dsp sau calitatea preseturilor?

  #488

  Claudiu
  Keymaster

  Salutare din nou,

  Nu cred ca afecteaza cu ceva preseturile sau dsp-ul in sine, dar, in cazul de fata poti sa ii faci upgrade la firmware-ul procesorului, link mai jos cum se face(chiar daca nu e dsp 600, se face la fel) sau sa intri cu o versiune mai veche de IRIS-Net, 3.0.0 cred ca e cea potrivita.

  Upgrade Firmware DSP

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

Trebuie să te loghezi pentru a puta raspunde la acest topic.