Evolve 50

Acest topic conține 0 replies, are 1 voice, și a fost creeat de catre  Dynacord Romania 1 an în urmă.

Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #494

  Dynacord Romania
  Keymaster

  Evolve 50

  Salutare tuturor, astazi vom face o prezentare mai detaliata a sistemului Evolve 50, de la Electro-Voice, vom incepe cu esentialul si anume asteptarile clientilor in ceea ce priveste acest sistem, unde putem enumera:

  • Portabilitate pentru utilizarea sistemelor audio mobile pentru aplicatii DJ sau companii de inchiriere;
  • Durabilitate pentru a rezista la utilizarea consistenta in diverse aplicatii portabile;
  • Un aspect discret si atragator;
  • Performanta audio si fidelitate comparabile cu sistemele convenctionale in 2 cai;

  Pentru a raspunde acestor cerinte, cei de la Electro-Voice s-au axat pe 4 elemente principale si anume:

  Sistemul Evolve 50 este primul sistem recent intrat in portofoliul de sisteme audio portabile, tip coloana din gama Electro-Voice. Proiectat pentru a oferi o combinatie fara compromisuri, avand dimensiuni reduse estetic si performanta audio superioara, Evolve 50 stabileste un nou standard pentru sistemele portabile, tip coloana.

  Evolve 50 este conceput pentru a fi rapid si usor de transportat si asamblat. Design-ul celor 3 manere pe subwoofer si husa de transport inclusa pentru pol si top ofera rezistenta minima de care aveti nevoie pentru obtinerea unui sunet profesional excelent oriunde aveti nevoie.

  De obicei asamblarea unui sistem obisnuit portabil, tip coloana necesita timp si nervi, avand nevoie de manualul sau kitul de instalare. Cu Evolve 50 acest lucru nu mai este necesar. Instalarea se face mai usor prin polul subwoofer-top, din aluminiu, simetric, cu un asamblu de cablu integrat. Racordul este asigurat de sistemul de blocare asistat magnetic.

  Topul ce include cele 8 drivere din neodym de 3,5″ este special proiectat pentru o acoperire consistenta de 120 grade. Carcasa subwooferului din lemn de 18 mm, gazduieste un difuzor de 12″ si ofera o rigiditate imbunatatita si performanta acustica. Amplificatorul din clasa D ofera o putere de iesire de pana la 1000 W, 500 W pentru subwoofer si 500 W pentru top. Amplificatorul are inclusa interfata QuickSmartDSP care permite navigarea intuitiva a parametrilor sistemului prin intermediul unui ecran LCD cu comanda cu un singur buton, precum si a mai multor optiuni  pentru rutarea semnalului si intrari.

  Noua aplicatie Electro-Voice QuickSmart Mobile utilizeaza tehnologia Bluetooth cu consum redus de energie (BTLE) pentru configurarea, controlul si monitorizarea wireless a SASE coloane Evolve 50 simultan.

  Cum sa ne conectam cu un device Bluetooth la Evolve 50

   

   

  Functia QuickSmartDSP ne permite sa stabilim delay-ul in cazul in care avem o configuratie formata din mai multe sisteme  Evolve 50.

  Sistemul  Evolve 50 va permite controlul separat asupra nivelului de volum al subwooferului, lucru ce ne avantajeaza in incaperile cu ziduri subtiri unde avem nevoie sa limitam sunetul.

  Bineinteles, pentru a putea folosi microfoane speciale pentru instrumente, cei de la Electro-Voice au implementat si functia de PHANTOM POWER.

  Streamingul audio bluetooth adauga confort pentru redarea muzicii wireless si a devenit o necesitate a sistemelor active in prezent.

  Cum sa ne conectam cu un device Bluetooth la Evolve 50

   

  Cam atat pentru astazi, nu uitati sa ne spuneti parerea voastra despre acest sistem.

   

   

   

Viewing 1 post (of 1 total)

Trebuie să te loghezi pentru a puta raspunde la acest topic.