Monitoare multifunctionale Electro-Voice MFX – PASIVE

Forum Dynacord Romania Forums Noutati Monitoare multifunctionale Electro-Voice MFX – PASIVE

Acest topic conține 0 replies, are 1 voice, și a fost creeat de catre  Dynacord Romania 7 luni, 2 săptămâni în urmă.

Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #350

  Dynacord Romania
  Keymaster

  Monitor multi-functional Electro-Voice MFX

  Noile modele de monitoare multifunctionale MFX, si anume, MFX-12MC si MFX-15MC sunt monitoare in 2 cai, coaxiale, cu difuzoare de 12″ si 15″ pasive, cu un nivel de performanta proiectat pentru a completa modelele X-Line Advance line array X1,X2,X12-128 si X12-125F si versiunile corespunzatoare de instalare. Monitoarele MFX utilizeaza traductoare HF si LF aliniate coaxial, de inalta performanta, cu un design nou de crossover. Acoperirea in orientarea monitorului este de 40 ° H x 60 ° V. Dimensiunile si locatia ghidului de unda interactioneaza cu woofer-ul pentru a crea o iesire bipolara, inbunatatind controlul de acoperire a frecventelor de mijloc.

  In plus, pentru a asigura o imagine stabila in timp ce interpretul se misca pe scena, designul compact coaxial prezinta o incinta semnificativ mai redusa pe scena in comparatie cu monitoarele competitive de ultima generatie, ajutand la mentinerea campului vizual al publicului si reducerea dezordinii scenei. Un nou concept de incinta cu unghiuri de monitorizare dubla (35 °și 55 °) permite iesirea sa fie precis orientata spre interpret/performer.

  Ambele modele pot fi implementate in configuratie pasiva full-range sau bi-amp si pot fi optimizate pentru diferite utilizari prin intermediul setarilor DSP. Puterea pentru MFX-12MC este de 400 W RMS si 4000W Peak, iar pentru modelul MFX-15MC 500W RMS si 4000W Peak. Fiecare model are un SPL maxim de 135 dB, respectiv 136 dB. Monitoarele au o cupa integrata de pol (amplasata intr-una din cele doua cavitati ale manerului lateral), ceea ce ii permite sa fie folosit si ca top, pe stativ sau alaturi de subwoofere. Un finisaj EVCoat robust(disponibil in negru si alb) si o grila de rezistenta la coroziune de 1,5 mm combina durabilitatea profesionala cu estetica eleganta.

Viewing 1 post (of 1 total)

Trebuie să te loghezi pentru a puta raspunde la acest topic.