Seria ND de microfoane cu fir cu performanță live

Forum Dynacord Romania Forums Forum Principal Seria ND de microfoane cu fir cu performanță live

Acest topic conține 0 replies, are 1 voice, și a fost creeat de catre  Dynacord Romania 1 an în urmă.

Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #578

  Dynacord Romania
  Keymaster

  Microfoane cu fir, seria ND – Tot ce ai nevoie pe scena

   

  Succesorul seriei renumite N/DYM, noua serie ND extinde oferta anterioara de produse cu patru modele vocale si patru pentru instrumente pentru performante live si aplicatii studio. Fiecare model din seria ND este echipat cu caracteristici care sunt unice, atat in ceea ce priveste pretul, cat si pentru aplicatia sa specifica – toate concepute pentru a oferi o calitate superioara a sunetului, control acustic si robustete. Inima noilor modele dinamice este un design de capsula cu diafragma mare, care duce tehnologia capsulei originale N/DYM la noi niveluri de performanta sonica. Vocalistii pot selecta un model specific pentru seria ND pentru a obtine rezultate optime in functie de stilul de cantare si volumul scenelor.

   

  ND 76

  Electro-Voice ND 76 este un microfon vocal de inalta performanta robust, dinamic cardioid.

  Proiectat pentru aplicatii de voce excelente, capsula ND76 este precis reglata pentru a furniza o prezenta vocala clara si echilibrata, precum si izolare superioara a sunetului pe scena. Capsula dinamica ND76 contine o diafragma mare Mylar care ofera un raspuns bogat si detaliat al frecventei prin combinarea zonei mari a suprafetei pentru echilibrul tonului cu materialul sau de mare viteza pentru un raspuns tranzitoriu deosebit de rapid. ND76 dispune de un sistem inovator de soc in capsula, constand dintr-o suspensie in 4 puncte in jurul circumferintei capsulei, combinata cu o pompa pneumatica reglata la baza capsulei, oferind o reducere superioara a zgomotului pentru a elimina vibratiile mecanice si zgomotul din mix. Capsula ND76 foloseste o bobina care atenueaza zgomotul AC si interferenta electromagnetica. Microfoanele dinamice ND pot fi utilizate cu incredere in apropierea boxelor. Grila ND76 Memraflex este facuta dintr-un fir metalic rezistent, care rezista la un tratament extraordinar de dur. Microfonul dvs. ramane protejat si va arata bine concert dupa concert, an dupa an. Pentru protectie suplimentara, capsula ND76 contine o membrana hidrofoba care impiedica umezeala si resturile sa ajunga in diafragma.

           

  ND 76S

  Electro-Voice ND 76S este un microfon vocal de inalta performanta robust, dinamic cardioid.

  Comutatorul de pornire/oprire (ON/OFF) ND76S aproape silentios permite utilizatorului sa facilizeze pornirea si oprirea microfonului dupa cum este necesar. Comutatorul de pornire/oprire poate fi blocat in pozitia pornit folosind o surubelnita plat pentru a roti surubul de reglare cu 90º in sens orar sau invers. Proiectat pentru aplicatii de voce excelente, capsula ND76S este precis reglata pentru a furniza o prezenta vocala clara si echilibrata, precum si izolare superioara a sunetului pe scena. Capsula dinamica ND76S contine o diafragma mare Mylar care ofera un raspuns bogat si detaliat al frecventei prin combinarea zonei mari a suprafetei pentru echilibrul tonului cu materialul sau de mare viteza pentru un raspuns tranzitoriu deosebit de rapid. ND76S dispune de un sistem inovator de soc in capsula, constand dintr-o suspensie in 4 puncte in jurul circumferintei capsulei, combinata cu o pompa pneumatica reglata la baza capsulei, oferind o reducere superioara a zgomotului pentru a elimina vibratiile mecanice si zgomotul din mix. Capsula ND76S foloseste o bobina care atenueaza zgomotul AC si interferenta electromagnetica. Microfoanele dinamice ND pot fi utilizate cu incredere in apropierea boxelor. Grila ND76S Memraflex este facuta dintr-un fir metalic rezistent, care rezista la un tratament extraordinar de dur. Pentru protectie suplimentara, capsula ND76S contine o membrana hidrofoba care impiedica umezeala si resturile sa ajunga in diafragma.

            

  ND 86

  Electro-Voice ND86 este un microfon vocal robust, performant, dinamic supercardioid. 

  Conceput pentru controlul acustic excelent chiar si in cele mai mari locatii, capsula ND86 este precis adaptata pentru a oferi un sunet prezent, neted si detaliat, precum si o izolare superioara a sunetului pe scena. Capsula dinamica ND86 contine o diafragma mare Mylar care ofera un raspuns bogat si detaliat al frecventei prin combinarea zonei mari a suprafetei pentru echilibrul tonului cu materialul sau de mare viteza pentru un raspuns tranzitoriu deosebit de rapid. ND86 dispune de un sistem inovator de soc in capsula, constand dintr-o suspensie in 4 puncte in jurul circumferintei capsulei, combinata cu o pompa pneumatica reglata la baza capsulei, oferind o reducere superioara a zgomotului pentru a elimina vibratiile mecanice si zgomotul din mix. Capsula ND86 foloseste o bobina care atenueaza zgomotul AC si interferenta electromagnetica. Microfoanele dinamice ND pot fi utilizate cu incredere in apropierea boxelor. Grila ND86 Memraflex este facuta dintr-un fir metalic rezistent, care rezista la un tratament extraordinar de dur. Pentru protectie suplimentara, capsula ND86 contine o membrana hidrofoba care impiedica umezeala si resturile sa ajunga in diafragma.

            

  ND 96

  Electro-Voice ND96 este un microfon vocal robust, performant, dinamic supercardioid.

  Concepute pentru un control acustic excelent pe etape foarte puternice, designul special ND96 structural si acustic creeaza caracteristici de performanta care permit amplificarea gain-ului microfonului inainte ca feedback-ul intr-un mix sa fie semnificativ mai puternic decat majoritatea microfoanelor. Capsula dinamica ND96 contine o diafragma mare Mylar care ofera un raspuns bogat si detaliat al frecventei prin combinarea zonei mari a suprafetei pentru echilibrul tonului cu materialul sau de mare viteza pentru un raspuns tranzitoriu deosebit de rapid. ND 96 dispune de o reglare vocala selectibila care poate fi activata pentru a reduce anumite zone de joasa frecventa si pentru a accentua zonele cheie de banda inalta si mijlocie de prezenta vocala pentru a creste inteligibilitatea. ND96 dispune de un sistem inovator de soc in capsula, constand dintr-o suspensie in 4 puncte in jurul circumferintei capsulei, combinata cu o pompa pneumatica reglata la baza capsulei, oferind o reducere superioara a zgomotului pentru a elimina vibratiile mecanice si zgomotul din mix. Capsula ND96 foloseste o bobina care atenueaza zgomotul AC si interferenta electromagnetica. Microfoanele dinamice ND pot fi utilizate cu incredere in apropierea boxelor. Grila ND96 Memraflex este facuta dintr-un fir metalic rezistent, care rezista la un tratament extraordinar de dur. Pentru protectie suplimentara, capsula ND96 contine o membrana hidrofoba care impiedica umezeala si resturile sa ajunga in diafragma.

             

   

   

   

  ND 44

  Electro-Voice ND44 este un microfon de inalta performanta, robust cu un model polar cardioid strans.  

  Proiectata pentru performante excelente pe tobe si alte intrumente de sectiune a ritmului, capsula ND44 este reglata precis pentru a furniza sunetul agresiv si punctuat pe care aceste instrumente il produc, precum si o izolare excelenta de sunetul altor instrumente din apropiere. Capsula dinamica ND44 contine o diafragma mare Mylar care ofera un raspuns bogat si detaliat al frecventei prin combinarea suprafetei sale mari pentru echilibrarea tonala cu materialul de mare viteza cu masa mica pentru un raspuns tranzitoriu deosebit de rapid. Capul pivotant ND44 cu profil redus face plasarea microfonului in jurul unui set de tobe mult mai usoara. Cordonul DRC-2 inclus este usor de utilizat si elimina necesitatea unui stand suplimentar pentru microfon. Capsula ND44 foloseste o bobina care atenueaza zgomotul AC si interferenta electromagnetica. Microfoanele dinamice ND pot fi utilizate cu incredere in apropierea boxelor. Grila ND44 Memraflex este facuta dintr-un fir metalic rezistent, care rezista la un tratament extraordinar de dur. Pentru protectie suplimentara, capsula ND44 contine o membrana hidrofoba care impiedica umezeala si resturile sa ajunga in diafragma. ND44 este, de asemenea, proiectat sa functioneze foarte bine ca un microfon de cabinet de chitara. Poate fi montat in stand cu ajutorul adaptorului optional SAND-1, pe suport pentru microfon sau pur si simplu atarnat peste cabinetul difuzorului cu grilajul orientat spre conul difuzorului folosind cablul microfonului pentru a-l suspenda.

               

   

  ND 46

  Electro-Voice ND46 este un microfon performant, robust, dinamic supercardioid instrumental.  

  Conceputa pentru a capta un sunet variat de instrument, capsula ND46 este reglata precis pentru a oferi un sunet plin de viata si echilibrat, precum si o izolare excelenta fata de sunetul altor instrumente apropiate. Capsula dinamica ND46 contine o diafragma mare Mylar care ofera un raspuns bogat si detaliat al frecventei prin combinarea suprafetei sale mari pentru echilibrarea tonala cu materialul de mare viteza cu masa mica pentru un raspuns tranzitoriu deosebit de rapid. Capul pivotant de blocare ND46 face ca plasarea microfonului sa usoara si precisa. Realizati plasarea ideala a microfonului prin apasarea butonului, prin rotirea capului in pozitie, apoi eliberarea butonului pentru a bloca pozitia capului. Capsula ND46 foloseste o bobina care atenueaza zgomotul AC si interferenta electromagnetica. Microfoanele dinamice ND pot fi utilizate cu incredere in apropierea boxelor. Grila ND46 Memraflex este facuta dintr-un fir metalic rezistent, care rezista la un tratament extraordinar de dur. Pentru protectie suplimentara, capsula ND46 contine o membrana hidrofoba care impiedica umezeala si resturile sa ajunga in diafragma. ND46 dispune de un sistem inovator de soc in capsula, constand dintr-o suspensie in 4 puncte in jurul circumferintei capsulei, combinata cu o pompa pneumatica reglata la baza capsulei, oferind o reducere superioara a zgomotului pentru a elimina vibratiile mecanice si zgomotul din mix.

                 

  ND 66

  Electro-Voice ND66 este un microfon condenser robust, de inalta performanta cu diafragma mica pentru instrumente. 

  ND66 contine o diafragma condenser mica cu autoaplicare, care reactioneaza in mod viu la natura dinamica complexa a intrumentelor percutante si cu coarde, oferind un sunet curat, clar si detaliat. Cu capul rotativ de blocare ND66, atingeti amplasarea ideala a microfonului in orice situatie prin simpla apasarea a unui buton, rotirea capului in pozitie, apoi eliberarea butonului pentru a bloca pozitia capului. ND66 contine placute selectabile de -10 dB si -20 dB care asigura reducerea necesara a gain-ului pentru a impiedica supraincarcarea microfonului atunci cand se emit surse de sunet foarte puternice sau extrem de tranzitorii. ND66 contine filtre de trecere selectabile care sunt selectate strategic la 75 Hz si 150 Hz pentru a elimina frecventele joase de pe traseul semnalului.

                

  ND 68

  Electro-Voice ND68 este microfon kick drum dinamic supercardioid robust, de inalta performanta, un microfon instrumental de frecventa joasa. 

  Modelul polar supercardioid ND68 asigura o izolare acustica excelenta de la instrumentele din apropiere, iar caracteristiciile sale de voce ofera un nivel de joase profund, medii relaxante, precum si un continut de frecventa inalta pentru punctatia agresiva de varf. Capsula dinamica ND68 contine o diafragma Mylar, care ofera un raspuns bogat si detaliat al frecventei prin combinarea suprafetei sale mari pentru echilibrarea tonala cu materialul de mare viteza cu masa mica pentru un raspuns tranzitoriu deosebit de rapid. Capabil sa manipuleze 144 dB SPL, ND68 va gestiona in mod confortabil sursele de sunet SPL de inalta calitate. Capsula ND68 foloseste o bobina care atenueaza zgomotul AC si interferenta electromagnetica. Microfoanele dinamice ND pot fi utilizate cu incredere in apropierea boxelor. Grila ND68 Memraflex este facuta dintr-un fir metalic rezistent, care rezista la un tratament extraordinar de dur. Pentru protectie suplimentara, capsula ND68 contine o membrana hidrofoba care impiedica umezeala si resturile sa ajunga in diafragma.

               

Viewing 1 post (of 1 total)

Trebuie să te loghezi pentru a puta raspunde la acest topic.