Softul MARC

Forum Dynacord Romania Forums Tutoriale Softul MARC

Acest topic conține 2 replies, are 3 voices, și a fost creeat de catre  Claudiu 1 an, 1 lună în urmă.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • Author
  Posts
 • #310

  Dynacord Romania
  Keymaster

  Salutare tuturor,

  Am atasat un clip cu o mica prezentare a softului MARC, soft folosit pentru reglajele amplificatoarelor din Seria L si C, de la Dynacord. Simtiti-va liberi sa veniti cu intrebari si completari.

  Softul MARC

  #447

  Dj_Dellutzu
  Participant

  Salut Claudiu,

  Poti face un video mai detaliat despre preseturi? In caz ca dorim sa facem un preset individual optiunile sunt destul de limitate din punctul meu de vedere, puteau da mai mult acces, spre ex. cum e la IRIS-NET.

  #448

  Claudiu
  Keymaster

  Salut,

  Intr-adevar la softul MARC avem doar USER processing in ceea ce priveste setarile/preseturile pe care dorim sa le facem. Lipseste partea avansata de SPEAKER processing. Motivul este foarte simplu, s-a dorit ca nu toata lumea sa aiba acess la partea profesionala de procesare, ci doar sa poata sa faca mici ajustari. Daca se doreste o procesare individuala mai profesionala de catre persoane abilitate, atunci se poate folosi IRIS-NET(ca tot l-ai adus in discutie), setarile facute si salvate in IRIS-NET se pot incarca apoi in softul MARC. Sper ca te-am lamurit din punctul asta de vedere, daca mai ai si alte intrebari nu ezita sa ma intrebi.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

Trebuie să te loghezi pentru a puta raspunde la acest topic.