Claudiu

Forum Replies Created

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Sisteme in 2 Cai STEREO #723

  Claudiu
  Keymaster

  De adaugat la acest topic, la Exemplul 3, in loc de 2 L3600FD, se poate utiliza doar un TGX10 sau TGX20 pentru sisteme mari de sonorizare.

  in reply to: Cablarea Serie/Paralel si calculul Impedantei #663

  Claudiu
  Keymaster

  Producatorul recomanda 700 W RMS amplificare pentru o boxa, deci orice amplificator ce dezvolta 1400 W RMS, pe canal, in 4 Ohmi este bun.
  Raportandu-ne la produsele noastre recomand:
  Dynacord SL2400
  Dynacord SL2400
  Electro-Voice Q1212
  Electro-Voice Q1212

  sau

  Dynacord L2800FD
  Dynacord L2800FD

  in reply to: Cablarea Serie/Paralel si calculul Impedantei #650

  Claudiu
  Keymaster

  Buna ziua,

  Desi amplificarea mixerului poate merge in 2,66 Ohmi, nu recomandam sa mergeti cu toate 6 pe ea, din mai multe motive. Cel mai important este acela ca nu veti putea “ataca” boxele a.i. sa aveti randamentul maxim al lor, iar la volum mare sunetul va fi mai “aglomerat”. Alt motiv este functionarea in limita a parametrilor amplificatorului ceea ce poate duce la o uzura mai rapida a lor. Recomadat este sa mai aveti inca un amplificator, pe langa mixer a.i. sa mergeti cu 4 boxe pe amplificator si 2 pe mixer. Daca va incapatanati sa mergeti cu toate 6 si acceptati compromisul la care va expuneti, o faceti pe raspunderea dumneavoastra. Sper ca v-am fost de ajutor, va stau la dispozitie daca mai aveti si alte intrebari.


  Claudiu
  Keymaster

  Intr-adevar si noi ne-am dorit sa vedem aceasta optiune la gama ELX200, insa surpriza de streaming a venit de la fratele mai mic ZLX, fiind disponibil pe modelele ZLX 12BT si 15BT. O sa facem un topic si despre Evolve 50 😀

  in reply to: Cum se regleaza GAIN-ul cu ajutorul PFL-ului #490

  Claudiu
  Keymaster

  Salut Eugen,

  Vom urca, cel mai probabil saptamana viitoare si un video despre efecte, insa, utilizatorii mixerelor Dynacord trebuie sa fie constienti ca nu exista un preset general, ci dimpotriva, in functie de locatie, de genul de muzica si de alti factori se alege si efectul. Mixerele Dynacord au deja mai multe preseturi de efecte, cat si posibilitatea de a modifica/ajusta efectele dupa bunul plac si a le memora. Tot saptamana viitoare voi urca si un video foarte UTIL pentru utilizatorii de mixere 600-3, fie ca vorbim de CMS sau PowerMate pentru a le arata cum putem obtine volum separat pentru fiecare din cele 2 efecte.

  in reply to: DSP 600 – Probleme cu conectarea la PC #488

  Claudiu
  Keymaster

  Salutare din nou,

  Nu cred ca afecteaza cu ceva preseturile sau dsp-ul in sine, dar, in cazul de fata poti sa ii faci upgrade la firmware-ul procesorului, link mai jos cum se face(chiar daca nu e dsp 600, se face la fel) sau sa intri cu o versiune mai veche de IRIS-Net, 3.0.0 cred ca e cea potrivita.

  Upgrade Firmware DSP

  in reply to: DSP 600 – Probleme cu conectarea la PC #485

  Claudiu
  Keymaster

  Salut Eugen,

  In primul rand, pentru a te conecta la DSP 600 ai nevoie de softul IRIS-NET pe care il gasesti pe pagina producatorului http://www.dynacord.com(am sa pun un link jos, de unde il poti descarca). Apoi va trebui sa intri la setarile de retea ale PC-ului -> IPv4 si sa adaugi un IP static. Abia dupa ce ai facut acest lucru, folosind un cablu de internet te conectezi, pornesti IRIS-NET-ul si dai Online si ar trebui sa iti vada DSP-ul asa cum apare in imaginea de mai jos. Bafta! Daca mai ai si alte intrebari iti stau la dispozitie.

  DSP detected

  DOWNLOADS/IRIS-Net/IRIS-Net 4.0.0

  in reply to: De ce nu se mai aud boxele ca la inceput ? #478

  Claudiu
  Keymaster

  Salut,

  Ca orice produs, in timp uzura isi spune cuvantul, exact cum spune si Catalin, in functie de cum sunt folosite, se uzeaza mai repede sau nu. Intr-adevar solutia cea mai recomandata este Recone-Kit-ul.
  Recone Kit

  in reply to: RE420 & RE520 #451

  Claudiu
  Keymaster

  Salut,

  Momentan nu va putem da o data exacta, insa suntem convinsi ca in viitorul apropiat vom avea cate un model expus.

  in reply to: Mentenanta obligatorie #450

  Claudiu
  Keymaster

  Salut,

  Nu am fost sa verific aparatura la astfel de evenimente, dar pot spune ca in diverse locatii (restaurante/puburi/cluburi/terase) unde am facut mentenanta am gasit aparatura intr-o stare jalnica. Bine, barmanul care era si DJ/Sunetist/Tehnician/Luminist trata totul ca pe o instalatie de Craciun, personal consider ca el nu are nici o vina, insa vad ca se poarta moda asta la noi.

  in reply to: Ce alegi intre boxe pasive si active? #449

  Claudiu
  Keymaster

  Salut,

  Intr-adevar, alegerea tine de persoana, insa criteriul alegerii trebuie sa fie cel mai important, iar aici ma refer strict la ce/cum/pentru ce folosim sistemul. Avanataje si dezavantaje sunt de ambele parti, insa de fiecare data trebuie sa alegem ce ne avantajeaza pe noi cel mai mult.

  in reply to: Softul MARC #448

  Claudiu
  Keymaster

  Salut,

  Intr-adevar la softul MARC avem doar USER processing in ceea ce priveste setarile/preseturile pe care dorim sa le facem. Lipseste partea avansata de SPEAKER processing. Motivul este foarte simplu, s-a dorit ca nu toata lumea sa aiba acess la partea profesionala de procesare, ci doar sa poata sa faca mici ajustari. Daca se doreste o procesare individuala mai profesionala de catre persoane abilitate, atunci se poate folosi IRIS-NET(ca tot l-ai adus in discutie), setarile facute si salvate in IRIS-NET se pot incarca apoi in softul MARC. Sper ca te-am lamurit din punctul asta de vedere, daca mai ai si alte intrebari nu ezita sa ma intrebi.

  in reply to: Ce inseamna Bi-amp? #418

  Claudiu
  Keymaster

  Salut Dj_Dellutzu,

  Indiferent ca folosim un procesor de sunet separat sau cele mentionate in exemplul de mai sus, este acelasi lucru, putem procesa semnalul audio individual pentru fiecare canal al amplificatorului, ceea ce ne si intereseaza pe partea de calitate a sunetului. Bine, cel mai indicat, ca sa te convingi, este sa ne vizitezi in showroom, unde se poate face o proba live ca sa auzi diferenta intre o conexiune pasiva normala (full-range), una procesata si una bi-amp procesata. Daca mai ai si alte intrebari iti stam la dispozitie.

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)